't Keukentje Steenbergen
 

't Keukentje Steenbergen - We love food!

Heerlijke gerechten verzorgen, van een uitgebreid ontbijt tot een compleet verzorgd buffet, is onze passie. We streven naar de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Of het om een kant en klaar maaltijd gaat of een volledig verzorgde BBQ, wij staan voor u klaar!

We beschikken over een uitgebreid assortiment, van soepen, kant en klaar maaltijden, tapas en hapjes, warme en koude buffetten, BBQ, ontbijtservice en belegde broodjes. 

Alles kan klant specifiek gemaakt worden, zodat u uw eigen invulling er aan kan geven.  U kunt 7 dagen per week bestellen. Alle gerechten worden gratis bezorgd in Steenbergen.


NIEUWS

Onze verse maaltijden en soepen zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij supermarkt Spar de Berg in Sint Philipsland. Deze zijn te vinden in het koelschap.


Ook bij Albert Heijn Achterberg in Steenbergen zijn onze maaltijden en soepen te verkrijgen, zodat u ze tijdens u dagelijkse boodschappen direct mee kunt nemen. Uiteraard blijft direct bestellen ook nog steeds mogelijk. Het volledige assortiment soepen en maaltijden vindt u op de website.
 

 


 

 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen