't Keukentje Steenbergen
 

Over ons

't Keukentje Steenbergen is begin 2019 opgericht. Wat begon met de verkoop van vers gemaakte soepen, groeide al snel uit tot een volwaardig catering bedrijf, met maaltijden, tapas en BBQ's. Vanaf 1 juli 2020 beschikken we over een bedrijfspand op Reinierpolder 1 in Steenbergen. En sinds 1 maart 2021 heb ik er een vaste kracht bij om mij te helpen.


Christina

Vanuit de Slagersvakschool ben ik in het vak gerold. Hier heb ik mijn opleidingen als winkelslager en traiteur behaald. Na 18 jaar voor diverse slagerijen te hebben gewerkt, heb ik er voor gekozen om voor mezelf te beginnen. 

Ik ben begonnen met huisgemaakte soepen met uitsluitend verse ingrediënten. Maar als snel volgden luxe hapjes en opgemaakte salades. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met BBQ, maaltijden, buffetten en ontbijtjes. Voor alles wat met lekker eten te maken heeft kunt u bij ons terecht. 

Ik werk graag met verse ingrediënten en het moet er perfect verzorgd uitzien. Ik vind het fijn om mijn eigen creativiteit en passie er in te stoppen en dat met anderen te kunnen delen. In samenspraak met de klant maak ik altijd een op maat gemaakt arrangement. Daarom staat ook persoonlijk contact voorop!

 

 

Ik hoop binnenkort iets voor u te kunnen betekenen.

Groetjes,

Christina Willems 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen