't Keukentje Steenbergen
 

't Keukentje Steenbergen - We love food

Heerlijke gerechten verzorgen, van een uitgebreid ontbijt tot een compleet verzorgd buffet, is onze passie. We streven naar de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Of het om een kant en klaar maaltijd gaat of een volledig verzorgde BBQ, wij staan voor u klaar!

We beschikken over een uitgebreid assortiment, van soepen, kant en klaar maaltijden, tapas en hapjes, warme en koude buffetten, BBQ, ontbijtservice en belegde broodjes. 

Alles kan klant specifiek gemaakt worden, zodat u uw eigen invulling er aan kan geven.  U kunt 7 dagen per week bestellen. 


Vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen met een passie voor koken. Vindt je het leuk om in de keuken te staan en ben je creatief in het maken van leuke gerechten? Dan zoeken we jou! De werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan uit het maken van kant-en-klaar maaltijden voor supermarkten tot complete buffetten, high tea en tapas schalen. Werkdagen bij voorkeur op maandag, woensdag en vrijdag.

Daarnaast zijn we op zoek naar een bezorger die o.a. de maaltijden aan de supermarkt levert. Dit is op maandag, woensdag en vrijdag aan het eind van de dag. 
Rijbewijs B is een vereiste. 

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op via 0628892650 of stuur een e-mail naar info@keukentje-steenbergen.nl 
 

 


 

 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen